kanske skulle städa? Bara en tanke.

foto0474 (MMS)

kanske skulle städa? Bara en tanke.


Om en månad exakt får jag nycklarna till l...

foto0445 (MMS)

Om en månad exakt får jag nycklarna till lägenheten. Därför är det dags att börja handla in grejer, så nu sitter jag och mamma i bilen påväg till ikea :) men först: åka till nobelgymnasiet och lämna tillbaka en mattebok jag strax får räkning på! (Nej sitter inte och dricker vin i bilen, men jag hade inget nytt kort)


Ska åka till Malvina oftare!

foto0471 (MMS)

Ska åka till Malvina oftare!


bilder säger mer än ord












Opera-frukost, shopping och missförstånd






Frukost på Operataketshopping på Karl Johan har denna dag erbjudit på än så länge.
Nu ska vi laga mat, göra oss iordning för att sedan dra till Aker brygge och ta oss en öl!
Vädret är underbart, och vi taggar för en kanonkväll!

Gårkvällen var intressant. Jag var supernöjd över min knock-out outfit, och det var killen som sålde blinkande hattar också:
"Want to buy a hat?"
"no"
"Can we have sex?"
And just like that, var jag inte riktigt lika nöjd längre..  


Førsta dagen

Tågresan gick bra, 12.30 var jag framme. Sassa & Ronia møtte mig. Efter vi læmnat av grejorna begav vi oss mot stan. Efter en två timmars lunch på TGI Fridays blev det en shoppingtur. Tanken var att jag inte skulle køpa något, men ændå hade jag två kassar med mig nær vi kom tillbaka. Heter jag Ida Gustavsson, eller heter jag Ida Gustavsson?

Ikvæll inviger jag plaggen då vi beger oss ut før en riktig tjejkvæll - drinkar, skvaller och mina två bæsta vænner!  

På lørdag eller søndag ska jag bjuda på massa bilder!

PUSS


life couldnt get any better



Hej! Om en kort stund drar jag till Oslo, tåget gåt 10:24. Det ska festas, shoppas, raggas & bara ha sjukt kul! ;)
Norge har ju tydligen dom snyggaste killarna. Jag måste dock få det här bevisat innan jag tror på det! Förra sommaren när vi var där hade vi så himla roligt!! What happens in Oslo stays in Oslo.

Gårdagen bjöd på väldigt mycket!
Kan inte säga annat än att jag ser fram emot veckan som kommer. (Är dock sur att jag min väska åkte ur cykelkorgen när jag skulle hem och att min vinflaska gick isönder, och vinet kom över Malles bok :/ )

Sommaren 2010 kommer garanterat bli den bästa på länge! Än så länge har allting varit sjukt bra, och jag vet inte vad som skulle kunna ha gjort den bättre.

Ska förska göra så mycket uppdateringar som möjligt ifrån grannlandet! ska ta sjukt mycket kort! Har nu skrivigt "sjukt" 3 ggr i detta inlägg, vad illa!

Bjuder på en bild fårn förra sommaren i Oslo!!




Klar för vinkväll! Hår, smink och rosévine...

foto0441 (MMS)

Klar för vinkväll! Hår, smink och rosévinet ligger i väskan. Nu ska jag cykla iväg:) eller rättare sagt, jag sitter på cykeln medans jag skriver detta :p


Det har varit 3 fina år, många skratt oc...

Det har varit 3 fina år, många skratt och många minnen. Men även dom finaste och bästa historierna måste ta slut. Ikväll säger vi hejdå till berglunds lägenhet, och vi gör det på det enda rätta sättet - Med vin & vänner!


lifes great

07:45 får jag sms från chefen imorse "Hej! har du möjlighet att vara här 12:30 för en säkerhetskurs?"
11:20 sitter jag i bilen påväg till Challa, Jojo åkte med också, hon skulle leta midsommarklänning.
Kursen höll på alldelses för länge (en och en halv timme). sen käka vi och drog hem och lade oss på gräsmattan och solade, läste böcker, kolla kläder på internet  kikade i "Plaza Interiör", och åt vaniljglass med varm bärsås. mums!

Nu ringde Julia, hon drar med mig på träning. tack för det. bra att någon drar med mig. 3 dagar i veckan var det ja!

Nu ska jag gå in på forever21.com och göra iordning en kundkorg med allt jag vill att min värdmamma från USA ska ta med när hon kommer hit. "You login on my account and finish shopping, i'll login in later and pay".
De e gött å leve!




Det går bra med Nutrilett dieten!

foto0436 (MMS)

Det går bra med Nutrilett dieten!


lägenhetsägare

Det är inte riktigt sant eftersom jag hyr! men ändå =)
1 augusti får jag nyckeln till min alldeles egna lägenhet på norrstrand.
Lägenheten är på 43 kvm och är helt och hållet perfekt (förrutom att det är badkars dusch, men man kan inte få allt).
Jag använde mitt kära Paint och målade en planlösningsritning. vilken förmodligen är helt fucked up.



Jojo kommenterade "Är det en garderob i köket? haha". Jo det ser ju lite stört ut faktiskt på min finfina ritning. Men Det är liksom en sån inbyggd garderob som går ända upp mot taket. Så ser inte konstigt. Utan bara fyra dörrar i väggen typ :P En av dom är städ skåp!

Älskar ryggen på den hära!

foto0431 (MMS)

Älskar ryggen på den hära!


gomorron

Från New York

Godmorgon!

Gud vad härligt det var att sova ut idag, med tanke på dom 2h sömn jag fick natten innan.
Planer för idag? Ska nu göra iordning mig på 15min (när jag verkligen vill kan jag) och cykla ner på stan, gå in på banken och ta ut lite pengar (då jag inte har något kort..........) Sen vid 12 blir det en sväng till Karlstad - shopping och Ellen står på schemat!

nu måste jag ruuuuusa! om jag hittar min drömlångklänning så MMSar jag in en bild.

Jag bjuder på en bild från New York!

PUSS

Cips och dipp kväll med malle och Ronia. M...

foto0427 (MMS)

Cips och dipp kväll med malle och Ronia. Möms!


lucky me!



Äntligen hemma efter en kanon bakfylledag

Först, gårdagen. Jävligt lyckad men ändå inte. Förfesten blev hos Jesper. Jag, Olivia & Ronia drog dit. Det sjöng, dansades och dracks (?)
När vi kommer till bryggan upptäcker jag att min plånbok är borta. Full som jag är ska jag promt gå och leta efter den, så jag gick hela vägen tillbaka till Jesper och letade efter min plånbok på backen, plus att jag frågade varje människa jag mötte: "Ursäka, har ni sett min  telefon.. eh jag menar, plånbok?" Jag måste sett patetisk ut! Ingen plånbok blev funnen, så jag drar tillbaka till bryggan, där carzan stod vakt. Carzan vet ju om att jag är 19 så då var leg problemet ur vägen. (TACK TILL CARZAN) Sen kom jag på: Hur fasiken ska jag betala? Jag behövde inte fundera länge på det, vakten som stod framför mig vände sig om och prata med ett gäng människor och då var jag var snabb och sprang förbi.
Äntligen var jag inne på bryggan, och gratis också. No shit säger jag bara!

När jag och Ronia vakna upp imorse begedde vi oss på en cykel utmot Kanoncentret. Vid 12 började vi paddla kajak. Jag var 100% säker på att jag skulle ramla i, men icke. jag fixade det där galant,´okej det var överdrivet. Men inte långt ifrån galant.

Efter paddlingen drog vi hem till mig och fixa lunch, fylld färskpasta  med tomatsås :)
Sen cyklade jag iväg till min kusin i Kyrkeby som fyllde 3 år :) Han är bra söt alltså! Det bjöds på massa födelsedagsfika, så jag var överlycklig! (gi fas 1 tjejer, haha, internskämt)

Jag går in på facebook och upptäcker att Nadja Stiernfeldt har skrivit i min logg. Hon har funnit min plånbok!!!!! Jag blir överlycklig och åker dit med en gång och hämtar den. TUSEN TUSEN TUSEN TACK för att du tog hand om den igår Nadja :) bra synd att jag redan spärrat mitt bankkort dock :P

Avslutande Reflektioner: jag har jävligt tur!



Det blev fest ikväll ;)

foto0421 (MMS)

Det blev fest ikväll ;)


jobbdag, jobbig dag

Förra sommaren i Oslo :)

Om 5 min sätter jag mig och i bilen och åker iväg till jobbet! 
Heldag idag, jobbigt, men jag har laddat upp med en dunderfrukost - en nutrilett shake!
Igår fick jag hålla för näsan när jag drack den. haha. Men ska klara i tre dagar!

vad jag ska göra ikväll är inte riktigt bestämt än. Men det blir till att stanna hemma. tror min kropp behöver återhämta sig från dom senaste gångerna ..... Mys med Ronia eller Malvina blire nog typ :)




jobbigt långt inlägg



En av mina bästa vänner fyller år idag, Håkan. Eller det var rättare sagt igår! Men jag ringde honnom nu, 23:59 för att säga grattis. Han försökte låta glad över att jag ringde, men det hördes att han helst bara ville sova. Stackarn! Jag lovade honom födelsedagsfika, och det lovade han mig också när jag fyllde år (eller rättare sagt, han sa det dagen efter jag fyllde år, den dummisen hade glömt bort min födelsedag. Hade förväntat mig lite mer. Förra gången jag fyllde år mötte han mig på tågstationen med blommor)
Hur som helst, min födelsedagsfika har inte blivit av än. Men vi sa att vi fick bjuda varandra någon dag!

Idag har jag jobbat från 15 till 20. Verkligen jobbat. Sjukt mycket folk alltså! Det blir jobb imorgon också, 10-19. Själv. utan rast. Life's great! Tog också en fika med Sanna, det var längesen. Var kul och bli uppdaterad ;)

Sen nu på kvällen tog jag, Jojo, Julia och Berglund en liten biltur runt racken (jojos knäppa idé). vi babbla på om allt, som vanligt. Eller rättare sagt, Jojo och berglund babblade på mest, Julia satt och lyssna och skratta och jag körde!

Imorgon blir jag dessutom sambo. Ronia flyttar hit, dock bara i två nätter, men ändå. Mysmys :)
Ronia är bäst på alla sätt och vis.

Har fått sjukt mycket konstiga sms idag från massa olika folk.. haha!
Förresten, är man verkligen helt normal om man använder ordet "soft" i varannan mening?  

Undrar om någon hade orken att läsa hela inlägget?




how can you learn from someone elses mistake, if you cant learn from your own?




Ibland blir jag så besviken på människor. Eller så är det mej själv jag blir besviken på.
Jag tror alltid på det goda i människor. Hur illa dom än har betett sig, så ger jag dem alltid en ny och en ny och en ny och ännu en ny chans i hopp om att den här gången blir det bättre. Det är samma sak när det gäller mig själv.. Samma misstag gång på gång, när lär man sig?

shaaaakes

perfect day!

Lunch hos ronia, sedan ett tappert försök att spela tennis!
Sedan åkte jag och min inte allt för strandvänliga kropp till Ingestrand, med sällskap av Julia & Jojo. där låg vi några timmar och hade det gött!

Ronia frågade mig "vart tog hurtiga ida vägen?" Det undrar jag med, kan inte förstå att jag brukade träna 4 - 8 pass i veckan. och nu - nothing. MEN det blev ändring på det idag. Jag, J & J drog till Hälsokompaniet. Visserligen kastade vi mest "Gris" men blev allt lite träning emellanåt också ; )

Men det är bestämt nu, Julle och jag SKA träna 3 ggr i vecken hela sommaren. Plus att jag ska gå på såna dära diet-shakes 3 ggr i veckan. Då lär jag ju hålla vikten iaf!

Ikväll har vi grillat, jag J & J, vi har ätit så mycket så min mage står i åtta hörn. Ordagrant. Jag ser gravid ut.
Tänkte lägga ut en bild och skriva "Jag är i tredje månaden" men min kära moder stoppade mig, för att folk faktiskt skulle trott på det. Illa. Berglund fick äran att få ett MMS på min gravid mage. haha!






i like my money where i can see them - in the closet / Carrie



Ronia var här härom dagen och våran konversation lät ungefär såhär:

"Du ronia, jag har ju ingen koll på min ekonomi, men igårkväll räknade jag lite på hur mycket pengar jag har, och vad jag ska göra innan nästa löning. och jag tror inte att jag kan varken käka lunch eller gå ut på lördag!" '
"Nej okej.. vad ska du göra allt då?
"Men jag ju till Oslo till veckan, då kommer det ju gå åt. 300 tåg, 300 - 400 mat, 150 alkohol, och 500 till en klänning, som jag vill ha på midsommar"
"Du skippar lunch och en utekväll för att du ska köpa en klänning, OM du hittar en?"


bra vänner växer inte på träd

Illa att jag har blivigt dålig på att uppdatera redan andra dagen..

Berglund var här ikväll, kändes som vi hade 1000 saker att prata om, och det hade vi.
Det mesta handla såklart om killar, skvaller, sex och kärlek. no surprise. + endel lägenhets och flyttsnack. Vi dregla också lite över första sidan på sporten i Arvika Nyheter.

Påtal om flytta - fick samtal från en kille idag som berätta att jag fick och komma och titta på en lägenhet till veckan. YAAY!!. Det här är lägenheten jag vill ha, Lindas gamla lägenhet. 43kvm Norrstrand, kan det bli bättre? Svar nej. Dock är inte mina föräldrar så jätte pepp på att betala hyran....

Imorgon ska jag träffa min kära vän Ronia, ska bl.a. luncha. Om ni vill få er ett gott skratt imorgon ska ni befinna er vid tennisbanorna runt tre tiden ;) herregud!







Sommarens pest och pina

Det har gått tre dagar sen min bror kom hem, och jag tror inte jag klarar en dag till! så om någon vill ha en inneboende i sommar - hojta till!

Imorse vid 7 tiden ringde hans väckarklocka i ungefär en hel timme. idioten vaknar aldrig, utan alla andra gör det istället! Sen har killen alltid tusen frågor, eller krav: "Ida vart är solkrämen?" "Ida kan inte du göra mat till mej kl 1?" (EH NEJ?!!) "Varför inte det?" "Ida, gör te då!?" "Ida, Ida, Ida, Ida, Ida". 

sådär, nu har jag klagat klart för dagen!  


Jag och Malvina tror att det kan vara fred...

Jag och Malvina tror att det kan vara fredrik andersson som skrivit lappen på nöjesbutiken, för visst jobbar han där i sommar? ;) men då är frågan är - vart kom handstilen från?


Nöjesbutiken säljer Cips! Hahaha.

foto0417 (MMS)

Nöjesbutiken säljer Cips! Hahaha.


bara för att jag inte vill sticka ut i mängden

så gör jag mig en blogg!

Jag bloggade ju en gång, för länge sen. När jag går in och tittar på den bloggen idag, så tycker jag att jag är pinsam och förstår inte hur jag kunde skrivit si och så, MEN det är väldigt kul och se vad jag har gjort. För mitt minne suger.

Så vem är jag? Det tror jag inte ens jag behöver säga, för dom enda som kommer gå in på bloggen är några nyfikna människor på facebook som inte har bättre för sig för tillfället, än att klicka på länken som kommer publiceras, varje nytt inlägg, typ.

Får komma igång och skriva om mitt oh-so-intresanta liv i nästa inlägg, för nu ska jag sätta på mig en finfin "spør meg om bonuskort" t-shirt och åka iväg till jobbet!

PUSS









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0